România mea – pământ românesc !

Sper din tot sufletul ca mâine România să învingă Ungaria, un popor care de-a lungul anilor ne-a numit ţiganii Europei . Un popor care uită că Marian Cozma a fost omorât chiar de nişte ţigani maghiari, un popor care vrea autonomia unor regiuni populate şi de români, un popor pe care eu încep să nu-l mai tolerez, dragi maghiari, România mea are doar pământ românesc, cei care cer această autonomie absurdă să plece o dată pentru totdeauna din ţara asta ! Poporul maghiar să înţeleagă : Niciodată România sau parte a acestei târi nu va devini parte din Ungaria ! 

Maghairii din România care cer autonomie să se care la Budapesta până la ultimul specimen ! Fetiţa din Covasna care a fost abuzată de maghiarii idioţi merită tot respectul nostru, ea continua să meargă la şcoală cu tricolorul nostru mult iubit ! 

Repet problema noastră nu sunt maghiarii care trăiesc în România, nicidecum, problema noastră a Românilor sunt ungurii care cer autonomie pe considerente aberante ! 

Respect maghiarilor care îşi trăiesc viaţa în ţara noastră şi respectă întocmai naţionalitatea pe care o poartă : aceea de ROMÂN/ROMÂNCĂ !!!

Reclame

Un gând despre „România mea – pământ românesc !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s